Loading Events
  • This event has passed.

Обука за јога учители 200 часа

September 28, 2019 @ 8:00 am - April 5, 2020 @ 5:00 pm from €800
Што ќе добиете од оваа обука?

 

Непроценливо теоретско знаење и практично искуство

Обука за Јога Учители се фокусира на квалитетот во сите аспекти, почнувајќи од теоретски предавања, практични работилници, тим од искусни предавачи и постојана поддршка на вашиот пат како јога практиканти и идни учители.

 

Лична трансформација

Севкупната програма е креирана на начин што ќе ви овозможи детоксификација на телесен, умствен и духовен аспект.
Обуката ги покрива сите основни техники и вештини кои се неопходни да ги разберете, да ги живеете пред да го започнете патот на споделување на вашето практично знаење за оваа древна дисциплина.

Yoga Alliance® 200hr Certificate

По успешно завршување на обуката, ќе ви биде доделен Меѓународно признаен и од Yoga Alliance® одобрен Сертификат за успешно завршена обука за јога учители од 200 часа

За кого е наменета оваа обука?

~ Секој што практикува јога и сака да го продлабочи и утврди своето знаење
~ Секој што чувствува дека му е потребна промена и има желба да го подобри квалитетот на својот живот
~ Јога инструктори заинтересирани да го верифицираат своето знаење со диплома која е меѓународно признаена

Програмата вклучува
  • Меѓународно признаен и од Yoga Alliance® одобрен Сертификат за успешно завршена обука за јога учители од 200 часа
  • Хата јога и Винјаса (пракса и теорија)
  • Медитација и пранајама (практична и теоретска настава)
  • Теоретски предавања и практични работилници кои ги содржат следните елементи: асана, пранајама, шаткарма, мудра, бандха, техники на медитација, мантра и киртан јога
  • Јога филозофија, начин на живот и етика за јога учителите
  • Функционална Анатомија – анатомија на движењата
  • Методологија на предавање (практична настава)
  • Прирачник
  • Можност за вработување како како јога учител

Ако јогата е дел од твоето секојдневие, сакаш да ја подобриш личната пракса и да стекнеш непроценливо теоретско и практично знаење, придружи ни се на оваа 200часовна, Меѓународно Сертифицирана Обука за јога учители.

Details

Start:
September 28, 2019 @ 8:00 am
End:
April 5 @ 5:00 pm
Cost:
from €800
Event Category:
Website:
https://maitriyoga.eu/%d0%be%d0%b1%d1%83%d0%ba%d0%b0-%d0%b7%d0%b0-%d1%98%d0%be%d0%b3%d0%b0-%d1%83%d1%87%d0%b8%d1%82%d0%b5%d0%bb%d0%b8/

Organizer

Maitri Yoga
Phone:
(389) 71 299789 - (39) 329 2442699
Website:
www.maitriyoga.eu

Venue

Maitri Yoga
Naroden Front 27/1-36
Skopje, Centar 1000
+ Google Map
Phone:
389 71 233 746
Website:
www.maitriyoga.eu