Loading Events

Upcoming Events

Events Search and Views Navigation

Event Views Navigation

Upcoming Events

Events List Navigation

September 2019

Обука за јога учители 200 часа from €800
September 28, 2019 @ 8:00 am - April 5, 2020 @ 5:00 pm
Maitri Yoga, Naroden Front 27/1-36
Skopje, Centar 1000
+ Google Map

Што ќе добиете од оваа обука?   Непроценливо теоретско знаење и практично искуство Обука за Јога Учители се фокусира на квалитетот во сите аспекти, почнувајќи од теоретски предавања, практични работилници, тим од искусни предавачи и постојана поддршка на вашиот пат како јога практиканти и идни учители.   Лична трансформација Севкупната програма е креирана на начин што ќе ви овозможи детоксификација на телесен, умствен и духовен аспект. Обуката ги покрива сите основни техники и вештини кои се неопходни да ги разберете,…

MORE DETAILS
+ Export Events